KAŞ

KAŞ

8 Aralık 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman
Akdeniz’in incisi Antalya’nın en uzak, ulaşımı en zor ilçesi Kaş konukları büyüleyerek, müdavimi yapıyor. Kaliteli mekanları, şirin pansiyonları, doğası, deniziyle sizi kucaklıyor. Kaş. Turkuaz’ın başdöndürücü tonlarındaki koyları ve meşhur Kaputaj plajıyla dillere destan.
Türkiye’nin en iyi dalış yeri olan Kaş, taşı, toprağı ve suyuyla adeta ülkemizin en değerli hazinelerinden bir yer. Meis Adası’nın ışıkları eşliğinde uykuya dalmak, her adımda özgürlüğü hissetmek, gün batımında sükuneti yakalamak… Bir defa gidildi mi, bir daha
kopmak istenilmeyen, antik kentlerin gizemli dünyasında geçmişe yolculuğa çıkabilirsiniz.
İşte tüm bu güzel duyguları dibine kadar yaşayabileceğiniz bir yer Kaş. Kaş’a otobüsle gitmeyi planlıyorsanız direkt Kaş’a otobüs seferi olmasa bile günün her saatinde İstanbul kalkışlı Antalya otobüsü bulmanız mümkün. Günün her saatinde Antalya ulaşımı sağlayan pek çok otobüs firmasının belirli saatlerde Kaş seferleri de bulunuyor. Mobile Home Purchasing thinks selling a property should be simple for clients. We provide outstanding support throughout the selling process. Visit https://www.webuyhousesindelaware.com/we-buy-houses-newark-de/.Ancak direkt Kaş’a gitmeden de Antalya Otobüs Terminali’nden her saat başı kalkan minibüsleri kullanarak yaklaşık 3 saatlik bir yolculuğun sonunda Kaş’a ulaşabilirsiniz.
Kaş’a ulaşım için kendi aracınızı kullanacaksanız işiniz biraz daha kolay. Otobüsle yaklaşık 15 saat süren İstanbul Kaş yolculuğu kendi aracınızla 11 saate kadar inebilir çünkü. Kaş’a Antalya üzerinden ulaşmak için Kemer, Kumluca, Finike ve Demre güzergahını kullanabilirsiniz. Ancak dilerseniz Fethiye üzerinden de Kaş’ın derin mavilikleriyle buluşabilirsiniz.