VAZGEÇİLMEZ MODA

VAZGEÇİLMEZ MODA

9 Eylül 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Her kadının dolabında bulunması gereken kıyafetler

Çoğu kıyafet bir dönem moda olduktan sonra popülerliğini yitirerek gördüğü eski ilgiyi kaybeder. Fakat bazı kıyafetler vardır ki asla modası geçmez ve her dönem kadınların gözdesi olur. Bunları her kadının dolabında bulunması gereken kıyafetler olarak sizler için derledik.

Her kadının dolabında bulunması gereken kıyafetler

Tiril tiril beyaz gömlek

 

Günlük kombinler, resmi kombinler ve hoş bir akşam yemeği kombini… neredeyse her şeye ayak uyduran beyaz gömlekler gardıroplarımızın olmazsa olmazıdır. Unutmayın, sahip olacağınız kaliteli bir gömlek sizi yıllarca idare edebilir.

 

Siyah kumaş pantolon

 

Kadınların mutlaka dolaplarında olması gereken ilk sıradaki parça siyah kumaş pantolondur. İster işte, ister günlük hayatta ve hatta isterseniz doğru kombinle davetlerde bile bu pantolonları giyebilirsiniz. Gömleklerle, renkli bluzlarla, kazaklarla ve daha bir çok kıyafetle giyebileceğiniz bu pantolon adeta hayat kurtarır.

 

Blazer ceket

 

Genç ve dinamik görünmenizi sağlayan bu ceket, giyene hem spor hem de şık bir görünüm sağlıyor. Kullanım alanıyla da oldukça fazla kombine sahip olan bu ceketler; jean, elbise ve şortlarla birlikte mükemmel bir uyum yaratıyor.

 

Koyu renk jean

 

Bol paçadan, dar paçaya neredeyse her türlü rengi ve modeli bulacağınız bu pantolonlar; rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Koyu renk jean, hem topuklularınızla hem de spor ayakkabılarınızla harika bir kombin yaratır.

 

Deri ceket

 

Konu deri olduğunda, gerçekten kaliteli bir ürün almanız gerekir. Tüm havanızı değiştiren bu ceketleri ister günlük kıyafetlerinizin isterseniz de gece elbiselerinizin üzerine giyebilirsiniz.

 

Denim şort

 

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan jean şortlar, kullanımı en rahat parçalardan biridir ve kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Hatta kurumsal kıyafet zorunluluğu olmayan ofislerde bile giyilebilir.

 

Kot ceket

 

Mavinin her tonunu bu ceketlerde bulmanız mümkün. Bir çok kombininizle uyum sağlar ve hafif olması sebebiyle rahatlıkla taşınır.

 

V yaka beyaz tişört

 

Gardırobunuzun en önemli parçalarından biridir kendisi. Bisiklet yaka veya yuvarlak yaka, hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. V yaka beyaz tişört rahatına düşkün salaş tarzı seven kadınların gözdesi olmuş durumdadır.