A’dan Z’ye Doğal Cilt bakımı

A’dan Z’ye Doğal Cilt bakımı

16 Eylül 2019 Kapalı Yazar: guvenuzman

DEFNE

Defne Sabunu

Harem’s Doğal Defne Sabunu

Yaz kış yaprağını dökmeyen bitki olarak bilinen Defne, ülkemizde Akdeniz kıyıları başta olmak üzere birçok bölgede yetişir. Hoş kokusu ve aromasıyla yemeklerimize eşsiz tatlar bırakan Defne yaprağının faydaları saymakla bitmez.

Sağlık yönünden birçok faydası olduğu kanıtlanmış olan Defne yaprağı özellikle cilt bakımında tercih edilen bir bitki olarak da karşımıza çıkıyor. Özellikle sabun yapımında her tip cilt için kullanılan Defne yaprağı, tam bir cilt dostu olarak karşımıza çıkıyor. Sakinleştirici özelliğinin yanı sıra kuru ciltlere de oldukça faydalı. Cildi gençleştiren Defne Yaprağı, genç bir görünüme sahip olmanızı da sağlıyor. Kırışıklıkları önleme özelliğine sahip olan Defne sayesinde cildinizin genç kalmasını istiyorsanız sizlere Harem’s Markası’nın doğal Defne Sabunu’nu tavsiye ediyoruz. Vitaminler, yağ asitleri, esansiyel yağlar, antioksidanlar bakımından zengin defne yağı içeren formül; cildi ve saçları nazikçe ve derinlemesine temizlerken, beslenmesine, nem-yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

EŞEK SÜTÜ

Eşek Sütü Kremi

Harem’s Eşek Sütü Kremi

Son zamanlar da sağlık ve kozmetikte karşımıza çıkan Eşek Sütü ürünleri favorilerimiz arasında yerini aldı. Anne sütüne denk bir doğal mucize özelliğine sahip olan Eşek sütü şifa kaynağı olarak biliniyor. Eski dönemlerden bu yana tedavi edici özelliği sebebiyle ilaç yerine kullanılan eşek sütü aynı zamanda cildi gençleştirme özelliğine sahip. Öyle ki Mısır Kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğini ve gençliğini korumak için her gün 700’den fazla eşekten temin edilen eşek sütü ile banyo yaptığı anlatılır. Cildin ihtiyacı olan protein ve amino asitleri üretilmesini sağladığı için ciltte oluşan kırışıklıkları gidermeye yardımcı oluyor, cildi nemlendiriyor. Cildin yaşlanmasının önüne geçiyor. Mucizevi özellikleriyle bizlere pek çok faydası olan Eşek Sütü’nün Kremi yine Harem’s Markası’nın başarılı ürünleri arasında yerini alıyor. Yağ bakımından fakir olan eşek sütü, laktoz, bioaktif proteinler, aminoasitler, vitaminler, yağ asitleri, mineraller ve eser elementler bakımından zengindir. Eşek sütü ekstraktı ve özel bitkisel yağlar içeren bu krem; cildiniz tarafından kolayca emilirken, derinlemesine nemlendirir, cildinizin gün boyu canlı, parlak, sıkılaşmış, yenilenmiş ve bakımlı görünmesini sağlar.

GÜL SUYU

Gül Suyu

Harem’s Gül Suyu

Gülsuyu kadınların yüzyıllardır kullandığı benzersiz bir güzellik iksiridir. Dermotoloji uzmanlarının da özellikle tavsiye ettiği gülsuyu doğal bir tonik olarak cilde oldukça iyi geliyor. Gül yapraklarının su ile damıtılması sayesinde saf gül suyu elde edilir. Hemen hemen her evde eksik olmayan Gülsuyu vazgeçilmez bir üründür. Harem’s Markası’nın birbirinden güzel ve doğal ürünleri arasında yer alan Harem’s Gülsuyu %100 naturel bir ürün olarak sizlere tavsiye ediyoruz. Doğanın bir mucizesi olan gül hem zengin içeriği, hem aromaterapik etkisiyle cilt bakımının vazgeçilmezidir. Gül çiçeklerinin işlenmesi ile elde edilen Harem’s Gül Suyu, cildinizi doğal nem dengesine kavuştururken, tonik etkisiyle gözenekleri temizler, sıkılaştırır ve tazelenmiş, duru bir görünüm kazandırır.