BİYOENERJİ TERAPİSİ İLE ŞİFALANIN

BİYOENERJİ TERAPİSİ İLE ŞİFALANIN

2 Aralık 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

BİYOENERJİ TERAPİSİ İLE ŞİFALANIN

Evrenin yaşamı sürdürme ve destekleme gücü olan Biyoenerji terapisini, verdiği başarılı eğitim ve uyguladığı yöntemler ile Uluslararası belgelere sahip olan  Bioenerji Terapist Eğitimci Ludmila Deonisovna Çeban ile konuştuk.

 

LUDMİLA Deonisovna Ceban, Ukrayna’nın Chernivtsi Devlet Üniversitesi’nde yıllarca ihtisas sahibi olduğu konu da eğitimler alarak bu üniversite de eğitimci olarak alanında ki tecrübelerini aktardı. Deonisovna Çeban, ayrıca yine Ukrayna’da Uluslararası Tıp Merkezi Kandiba,  Geleneksel Tıp Üniversitesi, bunların yanında Pedogoji Kolej, Floloji Fakültesi, KİEV Medical Üniversite (Asotiasyon Medical Bio Enerji Uzmanı ve Terapist) olarak çeşitli ülkelerde tecrübelerini paylaştı. LUDMİLA Deonisovna Ceban aynı zamanda üniversite ve çeşitli alanlarda Bioenerji uzman eğitimci olarak görev yaptı.

 

*Bio Enerji konusunda nasıl  uzmanlaştınız?

Bu konu elbette ki kişinin bedenini iyi tanıması, kalbi ve beyni ile odaklanması ve herşeyden önemlisi de inanması ile ilgili irade durumudur. Tanrının varlığı, yaradanın insanlar üzerindeki söylemleri, yapıp yapmaması gerektiği noktasınıdaki mesajlarını insan içinde hissetmeli ve tüm bunu bir bilgeliğe dönüştürmesiyle mümkündür. Elbette ki Bioenerji konusunda alınan eğitim ve vücut anatomisini bir doktor kadar iyi bilmek ve tanımak gerekiyor. Ben bu enerji konusunda Tanrının bit lütfu durumu kendimde ki değişiklikleri görecek varlığından haberdar oldum. 25-30 yaşlarında yaşadığım ilginç olaylar ve ilginç gelişmelerle karşılaştım. Suyla temasım da, enerji iletim unsurlarından prizlere dokununca bunu hissettim. Gördüğüm ve yaşadıklarım vücudumun beni bu dokunuşlarda ortaya çıkarttığı durum Bioenerji’nin insanlar üzerinde ki muhteşem gücünü herkesin tanıması ve tanışması gerektiğine inanarak yola çıktım. Cash home buyers helps clients achieve their desired home owning situation. We can assist first-time buyers and investors find the right house. Contact us now to learn more about how we can help you purchase your ideal home. Visit https://www.cashhomebuyers.io/oregon/. Çalışmalarımı da bu yönde derinleştirerek faydalı olmaya gayret gösterdim. Bununla ilgili eğitimler almaya dünya da çeşitli ülkelerde Bioenerji ile ilgilenen bir çok uzman kitaplarını inceleyerek, onların çalışmaları ile kendi yürüttüğüm çalışmaları karşılaştırarak sürekli kendimi yenileyerek bu seviyelere geldim. Üzerimde yapılan testlerde vücudum da ki enerjinin yüksekliği bunun eğitimini veren okulların ve üniversitelerin ilgisini çekti. Eğitimci olarak bu konuda dersler vermeye başlayınca bedenimi daha çok keşfettim.

 

*Biyoenerji uzmanı olmak eğitimin yanı sıra ayrı bir yeteneklere sahip olmayı gerektirir mi?

Herşeyden önemlisi iman, inanç, ve itikat ile bağ kurmak ve bağın ortasında bulunduğunun hissiyatı içerisinde olmak gerekiyor. Bir Enerji konusu TIP’ın asla alternatifi değil ancak TIP alanın da tedavi görenlerin daima faydalanabileceği bir alandır.

 

*Bioenerjinin insanlar üzerindeki faydaları nelerdir?

Bioenerji uygulamalarının ve yöntemlerinin özellikle Kardiyovasküler sistem hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları, kan arıtma, böbreklerin kum tedavisi, kan basıncından kaynaklanan tansiyon, depresyon, yabancı olumsuz enerjilerden kurtulma, biofield güçlendirilmesi, çakraları temizleme(Negatif bilgi, enerji kanalları) konusunda yapılan uygulamaların sonuç verdiğini biliyor ve görmekteyiz. Ukrayna’da uzun yıllar bu konuda hem araştırma hem de eğitim verdim. Bilgi ve tecrübelerimi daha sonra Ukrayna, Rusya, İtalya da bu konuya önem verenler ile paylaştım. Yaklaşık 25 yıldır bu konu üzerinde çalışmalarımı yürütmekteyim. Kanser ve enfeksiyon hastalıklarında Bioenerji düzenleyici ve kontrol edici özelliği yoktur. Ayrıca hamileler tedavi edilmez, hamilelik konuları tedavi edilemez. Bu konuları saptıran ve kötü niyetli kullanalar maalesef oluyor.

 

*Peki insanlar enerjilerini sağlıklı yaşama nasıl dönüştürebilir, yeterince bilinçliler mi?

Evrenimizin çeşitli alanlarında, çeşitli canlılarda korkunç  ve muhteşem yükseklikte enerji birikimi mevcuttur. Ancak bunu bilmek ve hissedebilmek önemli. Her insan da enerji vardır. İnsanlarımız bunu bilmiyor. Bunu sağlıklı yaşama dönüştürmesini bilmiyor. Bilinçlendirmek için bu konuda bende tecrübelerimi insanlık adına paylaşıyorum.

 

*İnsan vücudundaki rahatsızlıkları nasıl tespit ediyorsunuz?

Rahatsız olduğunu belirtenleri ellerimle kontrol ediyor, göz teması ile bu enerji odaklarını belirliyorum. Vücudumuzun enerji depoları bölgeleri vardır. Bunların bulunduğu alanları yakalıyorum, tespit ediyorum. Rahatsız olduğunu anladığım hastaları TIP’a ve doktorlara yönlendiriyorum. Fakat yine de sağlıklı olmanın da hasta olmanın da en temel nedeni ve başı enerji. Bu rahatsızlıkları yaşayanlara enerjilerinin nasıl kullanılması gerektiğini gösteriyorum.

 

*Bioenerji’nin hipnoz ile bağlantısı var mıdır?

Kesinlikle bioenerji hipnoz değildir. Tamamen farklı durumları ifade etmektedir. Hastalar geliyor. Bir çözüm yolları denediklerini ve zayıf düştükleri noktayı belirliyor. İlaç istemiyorlar ve naturel tedavi istiyorlar. Bioenerji’yi tercih eden insanlara uyguladığımız yöntemlerde seans sayısı önemli. Gerçekten rahatsızlık duyanlar hangi rahatsızlığı yaşadıklarını tahmin edebiliyor ve böyle olanlara hızlı bir enerji tedavi yöntemleri uygulamaktayım. Herkese reçete ve ilaç fayda etmeyebiliyor. Fakat bazı hastalar var ki hastane ve doktor kontrolünde olması gerekiyor. Bu konu da abartılı davrananlara karşı da mücadale vermekteyim.

 

*Bioenerji ile tedavi alanları arasında hangi rahatsızlıklar çözüme kavuşuyor?

Özellikle böbrek temizliği kum, kan temizliği, tansiyon, için çok iyi geliyor.Fazla kilo tedavisinde Bioenerji tedavi uygulamaları yapabiliyoruz. Su PH’ın değerlerinin enerjiye dönüştürülmesinde Bioenerji ile su da ki oksijen ve PH değerlerini normal kılıp oksijen değerini yükseltebiliyorum. Moldovya Sağlık Bakanlığı bu durumu resmi belgeler ile onaylamıştır.

 

*Bir süredir Antalya’ da Bioenerji Uzmanı olarak çeşitli toplantı ve tanıtımlara katılıp insanların enerji odaklarını anlatıyorsunuz. Antalya’da bioenerjiye olan ilgi nasıl?

Antalya’da tek bu konu da ihtisas sahibi Bio Enerji uzmanı olduğumu düşünüyorum.  Sahip olduğum yeteneklerim ve tecrübelerimin çoğunda ülke insanların inandığı tüm değerler, kitaplar ve din adına en temiz kalbi hissiyatları içimde taşıyorum. Bunu böyle hissetmemiş olsanız dokunduğunuzdan bir şey anlamaz, yaşayamaz, yaşatamazsınız.Metaller üzerinde bioenerji gücü yüksek bir anatomiye sahibim. Bunu insanların hizmetine, insanların mutluluğuna sunma gayretindeyim. İnsanlar son zamanlarda artık bitkisel tedavi yöntemlerini seçerken öte yandan Bio Enerjiyi keşfederek alternatif TIP’a yöneldiklerini biliyoruz. Bioenerji hasta olmasanız da faydalanabilinecek ve başvurulabilecek bir yoldur. Ancak tüm bunları işin gerçek uzmanlar tespit edilerek yol alınmalıdır. Antalya’da konferanslar vermeye hazırlanıyorum. Talepleri değerlendiriyorum. Bu eğitimlerde katılımcılar büyük heyecan yaşamakta ve devamını istemekte.  Bio Enerji konusunda doğru bilinen yanlışları ve doğruları anlatıyorum. Bu iş insan için, sağlık için, mutlu olmanın yol haritası, Yaradan insana çok şans vermekte. Bu enerji ve şans vücudumuz da.