KRİSTAL ŞİFA

KRİSTAL ŞİFA

12 Ağustos 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

DOĞAL TAŞLARDAN GELEN KRİSTAL ŞİFA

                                                             

                                                         AÇELYA KAYA

 Enerji&Kristal Şifa Terapisti

 

Doğal taşlara çoğumuz meraklıdır. Bazıları aksesuar olarak bileklik, kolye, küpe olarak kullanırken,  bazılarımız ise evimizde dekorasyon olarak farklı objelerde hayatımızda yer veririz. Bizde doğal taşlardan gelen mistik şifa enerjisinin sırrını sizler için enerji ve kristal şifa terapisti Açelya Kaya’ya sorduk.

 

*Kristal şifa nedir?

Kristaller ışığın, şifanın katı halleridir, kristallerin yapıları, oluşum şekilleri, mineralleri hatta renkleri her biri büyüleyici şifacılardır, yerkürenin çok büyük bir kısmını kristaller oluşturuyor akaşik kayıtları geçmişten bugüne kadar dünyada yaşayan tüm canlıların, toplumların bilgeliklerini içinde barındırır. Kristaller canlıdır, kendi enerjimiz ile kristallerin enerjilerini birleştirerek duygusal zihinsel ve fizikler durumumuzla ilgili bilincimiz ile farkına varamadığımız bazı bilgilere ulaşabilir, başarılı, mutlu bir hayatı oluşturabiliriz. İşte bu noktada kristal şifa devreye giriyor.

 

*Doğal taşların gizemli hikayeleri ve insanlara faydaları olduğunu biliyoruz. Doğal taşlar hakkında bilgi verir misiniz?

Doğal taşlar saf enerjidi, ve programlanabilme özelliklerine sahiptir.  Kadim uygarlıklar kristalleri hayatlarının her alanında kullanmış ve bu bilgelikleri bize miras bırakmışlardır, kristaller yüksek bilinçtir, bilgiyi kaydetme frekansları oluşturma, dönüştürme ve yayma özellikleri vardır. Doğru bir şekilde seçilip doğru şekilde  temizlenerek kodlandıklarında  hayatınızda dönüşüm başlar.

 

 

 

*Kişiler kendilerine iyi gelen doğal taşları neye göre tercih etmeli?

Taşlar canlıdır örneğin taş satan bir yere gittiğinizde en çok dikkatinizi çeken taş sizin için uygundur. Çünkü taşlar sizinle iletişim kurar satın aldığınız taş size ulaşana kadar birçok insan ile temas kurmuş oluyor. Taşınma aşamasında, işlenmesi aşamasında ve tezgah’a gelene kadar yüzlerce insan dokunuyor ardından satıldığı yerde birçok insan tarafından dokunulmuş oluyor. Taşların belli bir kapasitesi vardır. Taşlar enerjiyi çekerler, taşlar temizlenmediğinde çektiği enerjiyi yaymaya başlar bu nedenle satın aldığınız taşı öncelikle uygun temizleme yöntemi ile temizlemeli daha sonra kullanmaya başlamalısınız, tabi programlamak bu noktada çok önemli.

 

 

 

*Kristal şifalandırma süreçlerine değinir misiniz?

Kristal şifalandırma yaparken kişilerin enerji alanlarını tarayarak nelere ihtiyaçları olduğunu tespit ediyorum. Bunun için çok boyutlu şifa sanatları kullanarak kristal formüller oluşturuyorum her kişi için kullandığım formül kişiye özel oluşuyor.  Formülü oluşturduktan sonra kodlama yapıyorum ve taşları sahiplerine gönderiyorum. Paketini açana kadar içinden hangi taşların çıkacağını bilmiyor danışanım ve kutu açılıp buluşma yapıldıktan sonra şifalanma süreci başlıyor.

 

 

 

*Doğal taşlarımızı nasıl kullanmalıyız ve nasıl korumalıyız?

İlk önce taşlarınızı sevin, onlar sizin en yakın arkadaşlarınızdır. Bir şeye üzüldüğünüzde sevindiğinizde eğer size özel hazırlanmış  ya da aranızda bağ oluşmuş bir taşınız varsa hemen enerjinizi dengeleyecektir ve sizi koruyacaktır. Taşlarınızı temiz tutmaya çok özen göstermelisiniz.  Taşlarınızı akan su ve toprakta uyutarak, ay ışığı ile kaya tuzu ile temizleyebilirsiniz. Ancak hangi taşın hangi yöntemle temizleneceğine dikkat etmek gerekir. Bazı taşlar suda eriyebilir, yapısı bozulabilir, bazı taşlar güneş ışığı bazıları ise ay ışığı ile temizlenip şarj edilmelidir. Eğer taşlarınızın nasıl temizleneceğini bilmiyorsanız bu konuda bir uzmana danışabilirsiniz .

 

*Kristal şifa çalışmalarını en çok kimler tercih ediyor ve size nasıl ulaşıyorlar?

Şifa çalışmalarını tercih eden insanlar arasında hiçbir sınır yok. Şifaya açık olan ve kendini hazır hisseden herkes tercih ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında şifa çalıştığım insanlar var.  Birçok insanın hayatına dokunabilmek beni en çok besleyen şeylerden biri.  Geri dönüşler aldığımda ruhumun besinini almış oluyorum ve çok mutlu oluyorum onlarla birlikte bende şifalanıyorum. Son zamanda sosyal medyanın ön planla olmasıyla birlikte kristal şifadan yararlanmak isteyenler ve doğal taşlara ilgisi olanlar instagram’da bulunan Lunamala_acelya sayfamdan bana ulaşabiliyorlar.