GÜLDEN KARABÖCEK

GÜLDEN KARABÖCEK

15 Temmuz 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Bir zamanlar arabesk ve fantezi müziğinde fırtınalar estiren “Dilek Taşı” şarkısıyla dillere pelesenk olmuş pek çok şarkıya hayat veren Gülden Karaböcek, Harems’ Life’ın sorularını yanıtladı.

 

Müzik hayatım annemin teşvikiyle başladı. Bana göre her dönemin müzik anlayışı farklı, yaşam biçimine göre değişiklik gösteriyor.Her döneminde kendine göre dinleyecisi vardır. Genç nesil her türlü müzik tarzını dinliyor, ruh hallerine göre belirliyor.

 

Ben başarımızın sırrını şöyle ifade edebilirim ki “yaptığınız işi severek yapmak bıkmadan yapmak ve bir de  şans  çok önemli. Çalıştığınız şirket önemli, az masrafla çok başarı beklenemez. İyi bir saz grubu, söz yazarları besteciler hepsi bir araya gelince başarı kaçınılmaz oluyor. Tabi iyi bir stüdyo ve kaliteli bir kayıt birbirini tamamlayan unsurlar arasında yer alıyor.

 

Ben dinleyicilerimle birarada olmak, sevgimizi paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Konserlerde çok güzel duygular yaşıyoruz. Dinleyicilerimle hep beraber çok güzel vakit geçiriyoruz. Dinleyici olan sevenlerim benim için çok önemli onlardan aldığım enerjiyi kendime katıp güç kazanıyorum. Müziği bırakmamamı özellikle istiyorlar.

 

Öncelikle Allah’ın izni ile gücüm yettiği kadar sahnelerime devam ederim inşallah. Bundan sonraki hedefimde ise bestecisi olduğum ilk bestem “Dilek Taşı” şarkısı kadar çok sevilen yeni bir eser ortaya çıkararak  Dilek Taşı gibi unutulmaz olmasını istiyorum. Yeni şarkılarda buluşmak üzere sevgi ve saygılarımı sevenlerime gönderiyorum.