SALYANGOZ

SALYANGOZ

9 Haziran 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Doğadan gelen mucize olarak tanımlanan salyangoz, kozmetik sektörünün alternatif tıp uzmanlarının en çok tercih ettiği favorileri arasında yer alıyor. Uzmanların yaptığı açıklamalara göre salyangoz özlü kozmetik ürünleri hücreleri dinamik tutma bağlamında özel bir yapıya sahip visit.

Salyangoz yapısındaki kolajen ve elastin maddeleri nedeniyle cilt dokusu hasarları ve kemik rahatsızlıklarında destek olarak yararlanılmaktadır. Cildin üst tabakasında oluşan zararlı bakterilere karşı kalkan olan salyangoz kremi, aknelerin, çatlakların, sivilce lekelerinin hem de yüzde çıkan yaraların tedavi edilmesinde kullanılıyor.

 

Bizde sizler için doğal ürünleriyle kozmetik sektörünün başarılı ismi Harem’s Markasının Salyangoz Özlü Yüz & Dekolte Kremini öneriyoruz. Salyangoz özü, collagen, vitaminler, doğal yağlar ve minerallerle zenginleştirilmiş olan krem; cildiniz tarafından hızlı bir şekilde emilir.

 

Yağlı his bırakmaz. Gün içinde cildinizin yağ-nem dengesini koruyarak, gözenekleri sıkılaştırır. Pea özleri ile cildinizin ton farklılıklarını dengeler. Alerjen içermeyen formülü ile cildinizi yormadan bakımlı kılar.

 

https://www.haremsottoman.com/urun/salyangoz-ozlu-krem/