TERS EV

TERS EV

18 Mayıs 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Eğlenceli ve farklı bir etkinlik arayanların adresi TERS EV 

Rusya’dan uyarlanan Ters Ev, 2015 yılında  tatil bölgesi Kundu’da interaktif eğlence sergisi olarak açıldı. Ters Ev yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Her şeyin ters yüz olmuş yanılsamasıyla oluşturulmuş olan projede, günlük hayatta kullanılan eşyalar ziyaretçilere tavandan sarkarak karşılıyor.  Ters Ev’de  tüm yüzeyler eğimli olarak tasarlanmış.

Inherited a property and want to sell it fast? Find a solution at https://www.cash-for-houses.org/texas/cash-for-my-house-corpus-christi-tx/ and get a fair deal.

 

TERS EV’in her bir odası canlı renklerde tasarlanarak keyifli bir ambiyansa sahip. Sıra dışı evin her odasında her şeyi detaylı bir şekilde inceleyebilmek için pencereler ve yeterli düzeyde aydınlatma da bulunuyor.

TERS EV sadece iç mekanı değil, dışında bulunan objelerle de ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. Evin çatısı yerine uygulanan temel ve evin yanında havada ters asılı duran tekne gelen misafirleri oldukça şaşırtıyor.

Ters ev de bol bol  fotoğraf çektiren ziyaretçiler,  eğlenceli videolarda  hazırlayabiliyor. Geçen sezon  yerli ve yabancı 50 bin kişinin ziyaret ettiği Ters Ev, her gün sabah 9 buçuk   akşam 8 saatleri arasında hizmet veriyor.

Not: COVİD-19 Sebebiyle kapalı olan Ters ev yakında ziyaretçileri için tekrar açılacak.