13 Mayıs 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

ÇOCUKLARLA RENKLİ SOHBET

Geleceğimizin teminatı pırıl pırıl çocuklarımız zekalarıyla, hayatımıza kattıkları güzellikleriyle yaşama sebeplerimiz. Dünyamızı değiştiren, varlıklarıyla mutluluk veren güzel çocuklarımız, aydınlık yarınlar için özveriyle yetiştiriliyor. Kimisi  matematikle ilgileniyor kimisi müzikle kimisi sporla hepsinin ilgi alanı farklı. Bizde Harem’s Life ekibi  olarak  Yağmur, Elif, Poyraz ve Yusuf’la tatlı bir söyleşi gerçekleştirdik visit.

 

 

YAĞMUR BAĞIRSAKÇI

8 Yaşında Bedriye Bileydi İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi olan Yağmur Bağırsakçı, matematik ve ingilizce ile ilgileniyor. Tenis oynamayı ve piyano çalmayı seven Yağmur Bağırsakçı, tenisi ve piyanoyu çok çalışarak öğrendiğini belirtiyor. “Spor ve müzikle ilgilendiğim için bunun derslerime yansımasını görüyorum”  diye konuşan Yağmur, spor ve müzik sayesinde derslerinin daha da iyi olduğunu dile getirdi. Yağmur Bağırsakçı, okul dışında arkadaşları ve kardeşiyle oyunlar oynadığını söyledi. Müzik ve spordaki yeteneğini çok çalışarak ortaya çıkardığını belirten Yağmur Bağırsakçı, “günümüzde çocuklar telefonla, tabletle çok fazla zaman geçiriyor. Bence günde bir ya da bir buçuk saat gibi kısıtlı bir süreyi kullanmalılar. Telefonla ya da tabletlerle oyun oynamak yerine kendi yaşıtları ve kardeşleriyle daha güzel oyunlar oynayabilirler. Mesela benim dikkatimi çeken çocuklar bir şeyi yapmak isteyip cesaret edemiyorlar bence kendilerine güvenip yapmaları lazım. Üzerine giderlerse istedikleri şeyin başarırlar diye düşünüyorum” dedi.

 

 

 

ELİF BAĞIRSAKÇI

8 Yaşındaki Elif Bağırsakçı, İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi. Okul dışında oyunlar oynamayı sevdiğini söyleyen Elif, resim yapmaktan hoşlanıyor ve matematikle ilgileniyor. Elif Bağırsakçı, “evde anneme yardım etmenin yanı sıra  kardeşim ve kuzenlerimle oyunlar oynayarak keyifli zamanlar geçiriyoruz” dedi. Öncesinde yüzme ve santranç kursuna gittiğini belirten Elif, aktivite yapmanın çok keyifli olduğunu söyledi.

 

 

 

YUSUF BAĞIRSAKÇI

İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan Yusuf Bağırsakçı okulunu ve arkadaşlarını sevdiğini söyledi. Okulda harfleri ve paraları öğrendiklerini belirten Yusuf, ileride otomobil sektöründe çalışmak istediğini ifade etti. Yusuf Bağırsakçı, “okuldan sonra ablam ve arkadaşlarımla oyunlar oynuyorum” diye konuştu.

 

 

 

Hayatımızın en güzel renkleri olan çocuklar, Harem’s Life’ a da ayrı bir renk kattılar.  Tüm çocuklarımızın başarılı, mutlu bir geleceği olmasını temenni ederek sağlıklı yarınlar diliyoruz. Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın şiiriyle ve Poyraz’ın güzel pozuyla söylemişizi sonlandırdık. Teşekkürler çocuklar, iyi varsınız…

“Çıkamaz çocukluğundan dışarı
Kimse.
Kardeşliğimiz bundandır
Mavi sularla binlerce yıl…