EVE DÖNÜŞEN ARAÇLAR

EVE DÖNÜŞEN ARAÇLAR

30 Nisan 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Son zamanlarda ilgimizi çeken haberler arasında yer alan eve dönüştürülen araçlar, uçaklar, kamyonetler neden olmasın diye merak uyandırmaya devam ediyor. Kira ödemekten ev sahibi olamayan yaratıcı vatandaşların farklı ülkelerde kendilerince üretmiş oldukları bu çözüm oldukça da güzel sonuçlara ulaşmış durumda. 2016 yılında Kevin Nicks adındaki İngiliz bir mekanik ustası, 16 yıllık Passat model aracını eve çevirdiğinde 7 aylık bir çalışmasını pek çok mecrada duyurmuştu.

2017 yılında Rus genç kızın babasının Tır’ını 90 gün gibi kısa bir zaman içerisinde eve dönüştürmesi yine dikkatleri çeken bir başka proje oldu. Tam bir teknoloji harikası olan bu TIR kasası özel bir sistem ile muhteşem bir eve dönüşerek yaşam alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Şimdi ise uçaktan ev mi olur demeyin. 52 yaşındaki Joanne Ussary, hurdaya çıkarılmış bir Boeing 727’yi muhteşem bir eve dönüştürdü. 4 ay süren çalışmalar sonucunda yenilenen uçak, modern ve farklı bir eve dönüşerek sahiplerine keyifli bir deneyim yaşattı. Bu sıra dışı proje de medyanın oldukça ilgisini çekenler arasında