2020 BAHAR MODASI

2020 BAHAR MODASI

24 Nisan 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Bahar ve yaz ayları, hem geçmişten gelen hem de oldukça yeni trendlere hasret adeta. 2020 İlkbahar Yaz trendleri arasında geçmiş yıllardan ilham alınarak 70’lere ait ceket kesimleri, modern tığ işi elbiseler, sürekli cüssesi artan kabarık kollar bulunurken, günümüzün modası takım elbise çılgınlığı ve renkli deriler yaz sıcağında dahi giymek için yarıştığımız en önemli trendler arasında.

Çiçekli desenler, puantiye deseni, nane yeşili, turuncu, bebe yakalar, asimetrik fırfırlı elbiseler gibi öne çıkan trendler de var.

2020 İlkbahar/Yaz trendleri bu sezon hiç olmadığı kadar cesur. Mini şortlardan, yataktan sokağa terfi olan seksapeli yüksek tasarımlara 2020 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan trendleri arasında.

Asla modası geçmeyecek parçalar arasında yer alan takım elbiseler, her yıl vitrinlerdeki yerini alıyor. 70’lerin ruhunu yansıtan takım elbiseler gerek iş gerekse spor giyim sevenlerin kombinlerinde kurtarıcı bir alternatif oluyor.

 

Pek çoğumuzun vazgeçilmezi puantiyeler  İlkbahar-Yaz sezonunda da bizimle olmaya devam edecek. Yalnızca siyah beyaz renklerde değil hem neonlarda hem de nötr tonlarda karşımıza çıkacak puantiyeleri istediğiniz her parçada tercih edebilirsiniz.

 

Çift renk tonlu elbiseler, etekler, gömlekler ve tişörtler. Her parçada dilediğinizce kullanabileceğiniz bu trend hem sokak stilinizin hem de ofis şıklığınızın kurtarıcısı olarak sizlere yardımcı olacak şıklıkta.

 

Balon ve karpuz kollu kıyafetler yine eskiye özlemin sinyalini vererek dolaplarda bekleyen yerinden çıkabilir. Kol detaylı kıyafetler kadınların severek tercih ettiği kıyafetleri arasında yerini alıyor.

 

Canlı renk sevenler ilkbaharın enerjisiyle renk kombinlerini adeta dans ettirebilir.2020 ilkbahar-yaz sezonunda mavilerin, yeşillerin ve kırmızıların en canlı haline şahitlik edeceğiz.

 

Yine vazgeçilmezlerden metalikleri ilkbahar-yaz  sezonunda kullanmaya devam edeceğiz. Gümüş ve altın tonlar gözlerimizi kamaştırmaya devam etsin.

 

Turuncu rengi sevmeyen yoktur. Önümüzdeki sezonun trend renklerinden.  Turuncu ve sarı arasında duran safran ise yalın haliyle kendini gösterecek. Etkileyici tonlar ilkbahar yaz sezonunda gözlerimizi kamaştıracak.