MAVİ ANEMON ÇİÇEĞİ

MAVİ ANEMON ÇİÇEĞİ

5 Ekim 2020 Kapalı Yazar: guvenuzman

Doğal yollarla yaşlılığı geciktirmek ve genç kalmak için önemli bir alternatif olan mavi anemon çiçeği, asıl adı Manisa Lalesi olan anemonun mavi olanıdır. Anemon çiçeği, zengin renk ve çok farklı çeşitlere sahiptir. Mavi Anemon Çiçeği yağı ile yüz ve boyunda oluşan ince çizgilerin, derin kırışıklıkların azalmasına ve cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor.

 

Ciltte oluşan elastikiyet kaybının giderilmesine ve cildin tekrar gerginleşmesini sağlayabileceği gibi, nemini kaybetmiş cildi derinlemesine nemlendirir. Güneşin zararlı etkilerinin yansıması olan cilt lekeleri, gençliğin kötü izleri akne ve sivilce izleri, yaşlanmayla paralel olarak oluşan lekeler, doğum sonrası ortaya çıkan lekeler en sık rastlanan cilt sorunlarıdır.

 

Mavi anemon çiçeği yağı lekelerin giderilmesine ve cildinizin korunmasına destek olabilir. Bizlerde Mavi Anemon Çiçeğinin içeriyle cildinizi derinlemesine temizleyerek cildinizi iyi gelecek bir sabunu Harem’s Markasından öneriyoruz. Mavi Anemon Çiçeği Sabunu, içerdiği mavi anemon çiçeği yağı yanı sıra özel komplekslerle ciltteki lekelerin aydınlatılmasında yardımcı olur.